Behang Inspiratie

In de MAKU.Inspiration op deze pagina ziet u een greep uit de behangstalen van Dutch Walltextile Company, Arte en Elitis. De behangstalen kosten €5.95 per stuk en dit bedrag wordt in mindering gebracht, zodra het betreffende behang wordt besteld. Wij bieden de volledige collectie behang van bovengenoemde hoogstaande behangmerken aan. Wilt u graag een behangstaal en staat deze niet bij onderstaande selectie? Bestel dan de 'Behangstaal special' onderaan de pagina en wij zorgen dat u het gewenste staaltje ontvangt. 

Wilt u behang van Arte, Elitis of DWC bestellen met een laagste prijsgarantie? Klik dan op onderstaande button voor een vrijblijvende offerte aanvraag. 

Wij begrijpen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn en dat het wellicht lastig is om een keuze te maken. Om u daarbij te helpen, bieden wij behang- en verfadvies. Klik op de button 'MAKU.Behangadvies' voor meer informatie. 

Maku.Inspiration

DUTCH WALLTEXTILE COMPANY - Behangstalen

ARTE - Behangstalen

Elitis - Behangstalen

Deze inspiratie behangstalen worden zo snel mogelijk geüpload. U kunt via de 'behangstaal special' onderaan op deze pagina een behangstaal bestellen van Elitis (of Arte of DWC die niet in de MAKU.Inspiration staan). Noteer het referentienummer van het behang bij uw bestelling.

U wilt graag een behangstaal bestellen die niet benoemd staat in bovenstaande MAKU.Inspiration! Dat kan! Geef in het opmerkingenveld bij uw bestelling het artikelnummer van het betreffende behang van DWC, Arte of Elitis door. Wij zorgen dat u het gewenste staaltje ontvangt.