Verzenden en retourneren

Levertijd

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op voorraad zijn worden binnen 3 werkdagen verzonden tenzij anders vermeld. Mochten wij, om wat voor reden dan ook, deze levertijd niet halen, dan brengen we u hier zo snel mogelijk van op de hoogte. Wanneer u meerdere items besteld, wordt de levertijd gehanteerd van het product met de langste levertijd. 

Nadat het pakket ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u een e-mail met de track & trace link van de bezorgdienst van uw bestelling naar het opgegeven e-mailadres. Let op: zowel de bevestigingsmail van uw bestelling en de track & trace e-mail kunnen in uw spam mailbox terecht komen.  In drukke tijden, bijvoorbeeld rond de feestdagen en in verband met corona, is de kans groter dat uw pakket helaas vertraging oploopt. 

Heeft u uw pakket voor een bepaalde datum nodig? Laat het ons gerust weten, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Verzendkosten

De prijzen die op deze website staan vermeld zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen voor bestellingen in Nederland €5,95 en bij bestellingen boven de €100 worden er geen verzendkosten berekend. Voor bestellingen buiten Nederland zijn de verzendkosten €12,50 en bij bestellingen boven de €200 worden er geen verzendkosten berekend.  MAKU.Interior verpakt de producten met grote zorgvuldigheid zodat er schade vrij verzonden kan worden.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@maku-interior.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ook voor een bestelling van interieuradvies geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Neem contact op met info@maku-interior.nl en wij versturen u via mail het retourformulier en geven het adres waar u het pakket retour naar kunt sturen.