het gezicht achter Maku.interior

Mijn naam is Mandy Kuipers en ik ben een gedreven en enthousiaste interieurstylist met een grote passie voor realisatie van interieurgeluk. Tijdens de bouw van mijn droomhuis is de liefde voor interieur sterk gegroeid. Dit heeft geleid tot het afronden van een opleiding interieurstyling en de start van MAKU.Interior. 

 

Om mensen te inspireren met mijn passie voor interieur, ben ik allereerst gestart met een MAKU.Interior instagram pagina. Al snel kreeg ik diverse aanvragen voor interieuradvies van mensen woonachtig door heel Nederland en België. Om aan deze vraag te voldoen, ben ik begonnen met online interieuradvies, máár dan wel persoonlijk en met een uniek resultaat. Een advies wat je laat popelen om je persoonlijke documenten te ontvangen en wat vervolgens dat WOW-effect geeft. 

 

Kenmerken van mijn interieurstijl zijn een luxe hotelsfeer, warme materialen, natuurlijke tinten en een chique touch van subtiele kleurelementen. Een sfeervol interieur hoeft absoluut niet onbetaalbaar te zijn en een combinatie van de juiste kleuren, vormen en materialen resulteert in een stijlvol geheel. 

 

De zoektocht naar bijzondere en sfeervolle interieuraccessoires is niet zo gemakkelijk. Op mijn webshop selecteer ik kwalitatief hoogstaande producten die luxe en stijl uitstralen binnen elk budget. Elk product is uniek en vaak maar in beperkte aantallen beschikbaar. Het aanbod wisselt snel en wekelijks verschijnen er nieuwe items op mijn webshop om uw interieur nóg mooier te maken.